body
header5

Jongeren
Heb je moeite met concentreren? Is het altijd onrustig in je hoofd? Mis je de motivatie om voor school te werken? Kost het je moeite om naar school te gaan? Is de druk om te moeten presteren te groot? Is goed nooit goed genoeg?
Vind je het moeilijk om keuzes te maken? Ga je confrontaties uit de weg? Vind je het lastig om nee te zeggen? Om voor jezelf op te komen? Of je gevoelens te uiten? Om vriendschap te sluiten? Heb je het gevoel er alleen voor te staan? Zijn er problemen thuis?

Jongvolwassenen
Heb je de juiste studiekeuze gemaakt? Kies je wat je wilt of laat jij je beïnvloeden door ouders, vrienden of maatschappij? Wat als het niet lukt om je studie af te ronden? Hoe ga je om met je (eerste) veeleisende baan? Met hoge verwachtingen en stress? Kun jij een balans vinden in werk en vrije tijd? Ervaar je problemen in je relatie?

Volwassenen
Ervaar je de rol als ouder van opgroeiende kinderen of pubers als zwaar? Kun je geen balans vinden in werk en vrije tijd? Sta je voor (moeilijke) keuzes? In werk of je relatie? Ervaar je te veel stress en te weinig ontspanning? Heb je fysieke klachten? Of moeite met het ouder worden? Behoefte aan verandering?

Het maakt niet uit
Of je jongere bent, jongvolwassene of volwassene. Soms is het fijn als iemand even met je mee wandelt. Naar je twijfels en onzekerheid luistert. Je spiegelt. Je laat onderzoeken wat er wel en niet werkt voor jou. Je uitdaagt om eventueel veranderingen in te zetten of keuzes te maken die goed zijn voor jou. Zodat je verder kunt groeien in jouw eigen persoonlijke proces.

Als bewegen geen vanzelfsprekendheid (meer) is
Je hebt diabetes, of je kampt met overgewicht. Je bent depressief of er is een burn-out geconstateerd. Juist dan kan bewegen een gunstig effect hebben op je fysieke en mentale gezondheid. Maar de stap om aan lichaamsbeweging te doen kan voor jou te groot zijn. Dan helpt het om onder begeleiding te bewegen, met een professioneel iemand die je thuis ophaalt en meeneemt naar een wandelplek in de natuur. Om toch de heilzame werking van de combinatie van beweging, buitenlucht en natuur te kunnen ervaren. Zodat bewegen weer een vanzelfsprekendheid wordt.

 

Begeleiding in groepsverband voor kinderen en jongeren met AD(H)D is ook mogelijk.

Polaroid5

 

 

Copyright 2013 intoSteps | KvK 51179946 | Contact

Ontwerp en realisatie:
StudioHaasbroek