body

Wandelcoaching in Nanto, Veneto, Noord-Italië
Er even helemaal tussenuit. Letterlijk afstand nemen, uitrusten, nieuwe energie opdoen en aan de slag gaan met belangrijke thema’s over leven en/of werk. Een week op maat, waarin jouw vragen centraal staan.

Programma
Tijdens het verblijf neemt de coach je 3 keer mee de natuur in. De wandelingen duren circa 2,5 uur, waarbij de natuur zal dienen als spiegel voor jouw proces. Waar sta je op dit moment? Waar wil je heen? Welke obstakels zitten in de weg en wat is er nodig om te bereiken wat jij wilt?

Resultaat
- Je hebt helderheid over je situatie
- Je hebt duidelijkheid over de richting waar je heen wilt
- Je bent in staat verantwoording te nemen en keuzes te maken
- Je weet wat er nodig is om werkelijke veranderingen in gang te zetten
- Je bent voorbereid op de valkuilen die je kunt tegenkomen

Daarnaast is het de bedoeling dat je uitgerust en vol energie weer thuis komt. Terug in je eigen kracht en vele stappen verder!
Een eventueel vervolgtraject kan in Nederland plaatsvinden.

Investering
De kosten voor een individueel traject op maat bedragen € 375,-. Vlucht en accommodatie zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Vergoeding
Vraag je eventuele werkgever of er een budget beschikbaar is voor coaching.

Verblijf
Er zijn verschillende mogelijkheden. Ben je alleen, dan kun je verblijven in het sfeervolle Casa Carla. Een volledig gerestaureerd huisje vol Italiaanse geschiedenis in het boerendorp Nanto. De kosten bedragen € 35,- per nacht. Je verzorgt je eigen maaltijden of je gaat eten in een van de restaurantjes in de omgeving. Veneto is bekend om zijn uitstekende keuken en zijn schappelijke prijzen. Mocht je het traject willen combineren met een vakantie en kom je met familie en/of vrienden, dan zijn er verschillende B&B’s en Agriturismo’s te vinden in de omgeving. Contacten kunnen via de coach gelegd worden.

Periode
In de maanden april, mei, juni, september en oktober kan het coachingtraject plaatsvinden.

Veneto
Nanto ligt aan de voet van het vulkanische heuvelgebied de Colli Berici. Het is bij uitstek een wandel- en fietsgebied, maar is bij de Italianen ook bekend om zijn wijn- en olijfolieroute.

Naast het wandeltraject kun je allerlei culturele uitstapjes maken naar Vicenza, Padua, Verona, Venezia of Ferrara. Dat kan ook onder begeleiding van een ervaren gids.

Vlucht
Je kunt voordelige vluchten boeken via Transavia.com. Je vliegt op Venezia-Treviso of Venezia-Marco Polo. Vanaf het vliegveld kun je de trein nemen of een auto huren (Nanto ligt op ca. 60 km). Mocht je trein of auto bezwaarlijk vinden, dan kun je ook tegen een vergoeding afgehaald en gebracht worden. In Nanto heb je, als je dat op prijs stelt, de beschikking over een fiets.

 

 

Copyright 2013 intoSteps | KvK 51179946 | Contact

Ontwerp en realisatie:
StudioHaasbroek

Polaroid2
header7