body

Coach
Ik werk vanuit een open en enthousiaste levenshouding, die ik graag inzet om anderen te helpen om tot ontwikkeling te komen. Vooral jongeren en jongvolwassenen hebben mij altijd het meest geïnspireerd. In contact streef ik er naar om op betrokken wijze op zoek te gaan naar wat jij nodig hebt. Immers, dat weet alleen jijzelf. Ik help je inzicht te krijgen in jouw patronen en daag je uit om, daar waar nodig, veranderingen in te zetten. Vanuit jouw eigen kwaliteiten. In een veilige, vertrouwde setting, waarin jijzelf de regie hebt.

Dankzij verschillende functies in het onderwijs (studiekeuzebegeleider, faalangsttrainer, zorgcoördinator en orthopedagoog), heb ik veel ervaring op gedaan met persoonlijke begeleidingstrajecten. Als bewegingsdocent en survivalcoach heb ik de kracht van het bewegen en het in de natuur werken ervaren. Naast twee jaar integratieve jongerentherapie heb ik diverse workshops in de natuur gevolgd.
Bovendien ben ik moeder van 3 volwassen kinderen.

Visie
intoSteps wil je uitdagen en inspireren om tot persoonlijke groei te komen. Centraal daarin staat het vinden van eigen kwaliteiten, eigen kracht en energie om tot passende keuzes te komen.

intoSteps gelooft in de kracht van de eenvoud. Op zoek gaan naar de eenvoudige kern die krachtbron is. Om te kunnen leven vanuit eigen verantwoordelijkheid en vanuit eigen verlangens. Dat levert de meeste vreugde en voldoening op. Dat zorgt ervoor dat je positiever in het leven staat en dat komt je algehele gezondheid ten goede. Het geeft je meer energie en stimuleert de liefde voor jezelf en je omgeving.

 

Herma Gerringa

header6
Polaroid3

 

 

Copyright 2013 intoSteps | KvK 51179946 | Contact

Ontwerp en realisatie:
StudioHaasbroek